Ce este Domiciliarii?

Domiciliarii este o platforma care isi propune sa conecteze electricienii, instalatorii, tamplarii si muncitorii calificati cu persoane fizice care se afla in cautare de forta de munca calificata. Romania duce lipsa de specialisti, iar acest lucru se vede cel mai bine cand apare o problema: de la o simpla teava sparta pana la o renovare completa a unei locuinte, daca nu cunosti pe cineva din domeniu sansele tale sa gasesti o solutie de calitate fara sa cheltuiesti foarte mult sunt minime.

Aici intervine Domicliarii, avand o baza de date mare cu specialisti verificati din fiecare domeniu, atat persoane fizice cat si persoane juridice. Astfel, un profesionist este mereu la o cautare distanta. Indiferent de problema aparuta, nu mai este necesar sa iei la rand prietenii si cunostintele pentru a afla detalii despre persoane care te pot ajuta.

Fiecare meserias inregistrat pe site va primi, in urma finalizarii lucrarilor, rateing-uri si feedback-uri, astfel incat clientii sa stie exact cat de cautat a fost respectivul meserias si cum este vazut in acest mediu online. Folosind Domiciliarii, aveti siguranta ca alegeti o persoana de incredere si garantia unei lucrarii bine facute.

Procesul de selectie si verificare

In zilele noastre, in Romania, exista foarte multi specialisti sau mesteri la care se poate apela atunci cand apar anumite probleme in locuinta sau cand doresti sa finalizezi un anumit proiect. Insa, posibilitatea de a da de oameni necalificati sau cu prea putina experienta este la fel de mare precum aceea de a gasi omul potrivit pentru problema ta.  Cel mai simplu lucru pe care il poti face este sa verifici in cercul de prieteni si sa ceri recomandari cunostintelor tale. Insa, nici in acest caz nu exista garantia ca specialistul la care ajungi sa apelezi ofera intr-adevar serviciile de care ai nevoie.

  Intrebarea este deci cum poti sa ai gasesti doar oameni seriosi care pot sa ofere solutii personalizate pentru fiecare client in parte? Solutia vine de la acea platforma online, unde specialistii in anumite domenii se inregistreaza si devin cunoscuti, putandu-se apela la acestia de fiecare data cand apare o situatie neplacuta. Inainte sa apara pe site si implicit sa devina parteneri, acestia trec printr-o verificare amanuntita efectuata de echipa noastra pentru a ne asigura ca indeplinesc anumite criterii stricte printre care:

  • Prezentarea de diplomele si/sau punctele tari care ii diferentiaza in munca pe care o realizeaza
  • Seriozitatea si profesionalismul dovedit in urma unui interviu telefonic
  • Calitatea lucrarilor anterioare

Daca in urma acestui proces de selectie constatam ca specialistul are capacitatea de a oferi cele mai bune solutii pentru clienti, acesta este adaugat in baza noastra de date. Dupa adaugarea pe site, acesta va fi analizat periodic, atat prin rating-urile oferite de proprietari cat si prin  diverse teste ale echipei Domiciliarii. Pentru siguranta clientilor, orice abatere de la regulamentul intern sau reclamatie justificata va duce la excluderea specialistului din comunitate.