Izolatii, hidroizolatii si acoperisuri

Mesteri recomandati Domiciliarii.ro

Acoperisul este un element cheie al fiecarei cladiri sau constructii, fie ca este vorba de blocuri, case sau diverse spatii de lucru, motiv pentru care izolarea acestuia impotriva diversilor factori externi este foarte importanta. Izolarea si hidroizolarea acoperisurilor in mod corect si cu materiale de calitate superioara, te poate scapa de multe cheltuieli neprevazute care pot aparea pe parcurs si iti ofera garantia ca acoperisul locuintei tale va rezista o perioada cat mai indelungata, indiferent de conditiile meteo.

Ce avantaje presupune izolatia acoperisului?

  • Rezistenta ridicata la vant

Patrunderea vantului prin membrana cu care este realizata izolatia acoperisului poate umfla izolatia respective, lucru care duce la deteriorarea acoperisului, precum si la costuri suplimentare. Izolarea acoperisului sau a terasei unui bloc este foarte bine etansata astfel incat sa nu lase sub nicio forma sa patrunda vantul pe sub aceasta.

  • Flexibilitate

De obicei, constructia acoperisurilor sau a teraselor pot avea mai multe nergularitati date de margini, pante sau alte structuri construite pe acestea. Izolarea acoperisurilor trebuie sa se faca tinandu-se cont si de aceste particularitati, astfel ca ai nevoie de o echipa profesionista care sa lucreze cu materiale flexibile, adaptabile la suprafete nefinisate.

  • Materiale usoare si de calitate

O caracteristica importanta a membranelor cu care se realizeaza izolatia acoperisurilor este greutatea redusa a acesteia, astfel ca materialele se pot transporta foarte usor. Izolarea unei locuinte sau a unui bloc cu astfel de materiale si membrane se realizeaza facil, iar aplicarea si manevrarea lor nu necesita o putere mecanica.

Hidroizolatiile, o solutie durabila pentru acoperisul tau

Atunci cand iti construiesti casa mult visata sau cand iti doresti sa reamenajezi apartamentul este important sa iei in calcul si aspectele tehnice care tin de domeniul constructiilor, nu doar elementele de decor. O buna hidroizolatie a acoperisului inseamna si o buna calitate a vietii, astfel ca trebuie sa acorzi o importanta deosebita realizarii unei hidroizolatii de calitate, pentru a preveni sau pentru a indeparta la timp riscurile la care poate fi expusa locuinta ta.

Apa poate patrunde cu usurinta in orice structura de beton (pereti, fundatii etc.) sau in acoperisuri si orice crapatura se poate tranforma rapid intr-o modalitate prin care umiditatea poate patrunde in cladire, producand pagube majore si afectand rezistenta in timp a unei constructii. Pentru a evita orice neplacere de acest gen, trebuie sa apelezi la firme specializate in servicii de izolatii si hidroizolatii pentru acoperisuri deoarece te vei bucura de un acoperis ferit de toti factorii externi si vei avea o locuinta protejata.

Categorii asemanatoare