Izolatii pereti interior

Mesteri recomandati Domiciliarii.ro

Cu totii ne dorim o locuinta calduroasa, care sa ne fie un aliat de nadejde in zilele racoroase de iarna, astfel ca izolarea peretilor pe interior se doveste a fi o solutie extrem de buna. Fiind un mod eficient de a pastra caldura in interiorul locuintei, izolarea peretilor pe interior este si o metoda buna de a economisi sume importante de bani pe timpul iernii, deoarece in felul acesta nu aveti nevoie de prea multa caldura in incaperi.

Pentru a va bucura din plin de toate beneficiile oferite de izolatiile peretilor pe interior trebuie neaparat ca aceste servicii sa fie executate doar de firme specializate si autorizate, care au o experienta vasta in domeniu. Astfel, va stam la dispozitie cu o echipa dinamica, mereu pregatita si mereu la dispozitie pentru a izola perentie locuintei dumneavoastra in mod corespunzator!

Care este rolul izolatiei peretilor pe interior?

Principalul rol al izolatiei peretilor pe interior il reprezinta protejarea locuintei impotriva fluctuatiilor de temperatura, apartamentul sau casa fiind in modul acesta mereu uscate, chiar si pe timp ploios. In plus, termoizolarea peretilor reprezinta metoda cea mai eficiente pentru a mentine confortul in interiorul unei locuinte.

De asemenea, izolatiile peretilor pe interior sunt benefice deoarece pot sa creeze bariere fonice intre exterior si interior sau intre doua camera din aceeasi locuinta, fiind excelente mai ales in situatiile in care doriti sa va bucurati de liniste.

Ce materiale se folosesc pentru izolarea peretilor pe interior?

Atunci cand vine vorba de izolatia peretilor unei case sau a unui apartament, polistirenul expandat este materialul principal utilizat, fie ca este vorba de izolatia interioara sau exterioara, fie ca este vorba de izolatia acoperisului sau a pardoselii. Polistirenul expandat poate fi utilizat atat in constructii noi, precum si in izolari, fiind in ambele cazuri un material excelent pentru termoizolare.

Polistirenul expandat este un material excelent pentru izolatia unei locuinte deoarece face fata in mod eficient unui mediu cu umiditate crescuta, astfel ca mucegaiul, ciupercile sau bacteriile nu il afecteaza deloc. Producatorii ofera izolatii cu grosimi diferite, astfel ca pentru a face alegerea ideala, cel mai bine este sa urmati sfaturile oferite de specialistii in domeniu, colaborand astfel cu o firma specializata in izolatii pereti interior.

Alte materiale care pot fi utilizate pentru termoizolarea peretilor sunt urmatoarele:

-vata minerala;

-vata bazaltica;

-spuma poliuretanica;

-materiale naturale (lana, paie, chirpici), care astazi insa se utilizeaza foarte rar cand vine vorba de izolarea peretilor unei locuinte, mai ales pentru cele moderne.

Categorii asemanatoare