Servicii paza la domiciliu

Mesteri recomandati Domiciliarii.ro

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand faci servicii de paza la  domiciliu

 

Expertii serviciului de paza la domiciliu trebuie sa  ia in considerare urmatorii factori:

  • Caracteristicile de proiectare ale cladirii;
  • Imprejurimile obiectivului;
  • Prezenta spatiilor nerezidentiale – magazine, restaurante, birouri;
  • Prezenta parcarii langa casa;
  • Prezenta gardurilor perimetrale, tipul de gard si slabiciunile sale;
  • Planul de locuinte;
  • Prezenta locurilor de joaca si a zonelor de agrement in complexul rezidential;
  • Inginerie cu mijloace de protectie a spatiilor tehnice – mansarda, subsol, sala.

Greseli atunci atunci cand nu lucrezi cu specialisti

Daca serviciile de paza la domiciliu nu sunt efectuate de specialisti, atunci casa nu este protejata si nici personalul care locuieste in ea. Deseori un simplu paznic poate adormi in post, iar infractorii isi vad de treaba lor nestingheriti.

De ce sa alegi serviciile specialistilor calificati

In primul rand, specialistii ai la dispozitie o baza tehnica moderna si sigura, care garanteaza o protectie suplimentara.  In al doilea rand, numai profesionisti ofera servicii de paza la domiciliu, fiecare in domeniul sau de activitate, avand mai multi ani de experienta.  Datorita practicii, profesionistii au dezvoltat propriile lor solutii eficiente in domeniul protectiei persoanelor si a bunurilor. Garantul calitatii serviciilor de paza la domiciliu, sunt numeroasele recenzii ale clientilor.

 

Garzile personale trebuie sa fie invizibile. Dar cel mai important lucru este ca acestia simt pericolul intuitiv. Serviciile de paza la domiciliu oferite de profesionisti, nu provoaca sentimentul de disconfort clientului. Profesionistii in acest domeniu au bune maniere si o privire zambitoare. Varsta optima a corpului de paza este de la 25 la 33 de ani. Se crede ca o persoana in aceasta perioada este stabila din punct de vedere psihologic, iar trupul sau nu este inca epuizat fizic. Serviciile de paza la domiciliu oferite de profesionisti cu varste cuprinse intre  28 si 50 de ani sunt ideale. Experienta arata ca ei sunt cei mai maturi oameni care pot lua decizii nonstandard si responsabile in situatii extreme.

 

Protectia casei nu este aceeasi in fiecare caz particular – nivelul de protectie este determinat in functie de importanta unui obiectiv. De exemplu, o mica casa de tara nu necesita mult efort – adesea un gard suficient de puternic si un caine sunt de ajuns. Dar daca vorbim despre un apartament scump mobilat sau o cabana de lux amplasata la tara, care au valori materiale, au nevoie de servicii de paza la domiciliu, efectuate de profesionisti.